Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir kıtaya gitmek

Rüyada başka bir kıtaya gitmek

Rüyada başka bir kıtaya gitmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kırılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kısmetin bollaşacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, kalbinin küt küt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kıtaya gitmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Rüyada başka bir kıtaya gitmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, fakirlikten kurtulmaya, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada afrika kıtasını görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir yere gitmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet eder.

Rüyada başka bir şehire gideceğini görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye gitmek az çalışarak çok gezeceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre gitmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments