Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin ağladığını görmek

Rüyada başka birinin ağladığını görmek

Rüyada başka birinin ağladığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Parasal açıdan şanslısınız.

Rüyada başka birinin ağladığını görmek huzura kavuşacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka biri için ağlamak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkalarının ağladığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada başka adamla evlenmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkalarının ayrıldığını görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek imkânlarının azalacağına, içsel güvensizliklerinize, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadınla birlikte olmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments