Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kavga ederken görmek

Rüyada başkasını kavga ederken görmek

Rüyada başkasını kavga ederken görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasını kavga ederken gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada tanıdıklarını kavga ederken görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada köpekleri kavga ederken görmek sahip olacağı malın faazlalığına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi kavga ederken görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulur.

Rüyada kardeşini kavga ederken görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınını kavga ederken görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına delalettir.

Rüyada kendini kavga ederken görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına alamet eder.

Rüyada kavga ederken bıçaklanmak yeni hobiler edinileceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ticaret ehli kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments