Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini kavga ederken görmek

Rüyada başka birini kavga ederken görmek

Rüyada başka birini kavga ederken görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, talihin yüzlerine güleceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada başka birini kavga ederken gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada başka birini kavga ederken görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, işlerini boşvereceğine işarettir.

Rüyada başkalarını kavga ederken görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zenginliğinin artacağına işaret eder.

Rüyada kardeşini kavga ederken görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavga ederken taş atmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini kavga ederken görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada kuzenini kavga ederken görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eşini kavga ederken görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerin çığırından çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments