Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülkede gezmek

Rüyada yabancı ülkede gezmek

Rüyada yabancı ülkede gezmek kısmetlerinin çoğalacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada yabancı ülkede gezmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek birçok iş kapısının açılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede kaybolmak yeni mallara kavuşacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek daha çok iş yapacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülke bayrağı görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments