Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkede gezmek

Rüyada başka bir ülkede gezmek

Rüyada başka bir ülkede gezmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada başka bir ülkede gezmek gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Rüyada başka ülkeleri gezmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine yorulur.

Rüyada başka ülkede gezmek işlerinin karışacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkede gezmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede gezmek akıl vereceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, yaşananları unutturacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeyi görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, onlara galip geleceğine işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek şükür içinde bir hayat süreceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kariyerinin yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments