Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gittiğini gördüyseniz:

  • Hızlandırılmış bir olay devam eden bir projenin gidişatını ya da nakit akışınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada kendini başka ülkede görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka ülkeye seyahat etmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkeleri gezmek çok büyük bir çalışma yapılacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada başka ülkenin başbakanını görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sağlık ve hayır getireceğine, yeni işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkede gezmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada başka bir ülkenin bayrağını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments