Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek emeklerinin karşılığını göreceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Eviniz, mal varlıklarınız veya ailenizle ilgili ilginç olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada hoşlandığın erkekle evlenmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiklerini de koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlenmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine inanılır.

Rüyada hoşlandığı kızla evlenmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın biriyle evlenmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada hoşlandığın kızla evlenmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle evlendiğini görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Rüyada hoşlandığın erkek tarafından öpülmek güçten düşeceğine, yorulacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ailesini utandırmayacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments