Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, bazen fakirlik görüleceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya tartışmak niyetinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada güneşin dünyaya çarptığını görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin dünyaya yaklaştığını görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada güneş ve dünya görmek anne baba dualarının alınacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına işaret eder.

Rüyada yeni dünya meyvesi görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dünyayı karanlık görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada uzaydan dünya görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada dünyanın merkezini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments