Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyaya düşmek

Rüyada dünyaya düşmek

Rüyada dünyaya düşmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine inanılır.

Rüyada dünyaya düşmek gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada uzaydan dünyaya düşmek bazı kişilerin kalbini kıracağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada dünyaya düşmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalettir.

Rüyada dünya starı görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın yarıldığını görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada başka dünyaya gitmek güç ve kudret sahibi olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyayı gezmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni dünya meyvesi görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, mülkiyetinin de artacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada uzaydan dünya görmek helal kazanca sahip olunacağına, şansının ve bahtının döneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments