Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baska biriyle sevgili olmak

Rüyada baska biriyle sevgili olmak

Rüyada baska biriyle sevgili olmak işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada baska biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Rüyada baska biriyle sevgili olmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, kısmetinin de açılacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada baskalarının ilişkiye girdiğini görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işaret eder.

Rüyada baska bir erkek öpmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak düzenin kurulacağına, hikmete kavuşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işaret eder.

Rüyada baskasina dua etmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada bas gitar çalmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, arabuluculuk yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada esim baska kadinla görmek ticaret ehli kişi olacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments