Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biriyle evli görmek

Rüyada başka biriyle evli görmek

Rüyada başka biriyle evli görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, hayırlı haberler alacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Rüyada başka biriyle evli gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada evliyken başka biriyle öpüşmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işarettir.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birisiyle evli olmak işlerini büyüteceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek sevap işleyeceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, duygularının karşılık göreceğine, bir işi rakiplerine kaptıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments