Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • En zor veya en saçma durumlarda dahi ilişkilerinizi en iyi şekilde yönetmek istiyorsunuz.

Rüyada başka birine yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birine bilezik takmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, hayaline kavuşacağına işarettir.

Rüyada başka birine altın takmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin alyansını takmak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek malının artmasına, bereketlenmesine, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin yüzük taktığını görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments