Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine yüzük takmak

Rüyada başka birine yüzük takmak

Rüyada başka birine yüzük takmak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, yokluğun biteceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada başka birine yüzük takmak gördüyseniz:

  • İhtiraslarınızı fiziksel ihtiyaçlarınızla dengeleyin.

Rüyada başka birinin yüzüğünü takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına delalettir.

Rüyada başka birine yüzük takmak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka birine bilezik takmak gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada başka birinin alyansını takmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birine altın takmak hileli durumlarla karşılaşılacağını, çok zor bir duruma düşeceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek zamanının boşa gideceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Rüyada başka birinin yüzük taktığını görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine rivayet eder.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, sonunda mutlu olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments