Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine bilezik takmak

Rüyada başka birine bilezik takmak

Rüyada başka birine bilezik takmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Rüyada başka birine bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada başka birine bilezik takmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada büyük altın bilezik takmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik yüzük takmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada altın bileziği koluna takmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada koluma altın bilezik takmak rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments