Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, belalardan korunacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Başkalarının söylediklerine göre hareket etmemeli ya da söylenenlere inanmamalısınız.

Rüyada başka birinin altın yüzük taktığını görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin yüzük taktığını görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin altın bilezik taktığını görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin altın yüzük taktığını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının altın yüzük taktığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada altın söz yüzüğü taktığını görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının altın yüzük taktığını görmek hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın alyans yüzük taktığını görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments