Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin su içtiğini görmek

Rüyada başka birinin su içtiğini görmek

Rüyada başka birinin su içtiğini görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin su içtiğini gördüyseniz:

  • Misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlamanız ya da uzlaşmacı olmanız pek çok olayın su gibi ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada başka birinin su içtiğini görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birine su içirmek malında zulüm meydana gelmesine, işlerinin istediği gibi olacağına, seyahatlere katılacağına yorulur.

Rüyada başka birinin rakı içtiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada başka birinin sigara içtiğini görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada başkalarının sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, hem ün sahibi olacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada başka birini sigara içerken görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments