Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek

Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek

Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin sözlendiğini gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Rüyada başka birinin sözlendiğini görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle sözlenmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının sözlendiğini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla sözlenmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin sözlendiğini görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments