Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabayla sözlenmek

Rüyada akrabayla sözlenmek

Rüyada akrabayla sözlenmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, durumunuzun iyileşeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada akrabayla sözlenmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada akrabayla sözlenmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işarettir.

Rüyada yüzük takmak sözlenmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sözlendiğini görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulur.

Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada biriyle sözlenmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kişinin yasa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasıyla sözlenmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments