Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada sevmediğin biriyle sözlenmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada istemeden sözlenmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, malın bereketinin artmasına, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle sözlenmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, güzel huylarının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sözlendiğini görmek zor zamanların biteceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdık biriyle sözlenmek hediyeler ve elbiseler alınacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun sözlendiğini görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle sözlendiğini görmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sözlenmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments