Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi çalışmak için zorlamamalısınız.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiyle sözlenmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle sözlenmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, duygularını açığa vuracağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sözlendiği kişiyi görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinle sözlendiğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin sözlendiğini duymak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla sözlenmek bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments