Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Rüyada kadının saçının kesildiğini görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın kesildiğini görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iş için gurbete gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin saçının kesildiğini görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının kesildiğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçımın kesilmesini görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakınının saçının kesildiğini görmek kısa süreli karlar elde edileceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zorla saçının kesildiğini görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçının kesildiğini ve ağladığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments