Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, kişinin afiyette kalacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kafasının boşalacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yol ya da seyahat bir problemin çözümünde etkili olabilir.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet eder.

Rüyada kolun kesildiğini görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, iyi halini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolun kesileceğini görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya inanılır.

Rüyada kolu kesildiğini görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kolu kesilmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments