Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini kısa saçlı görmek

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet eder.

Rüyada başka birini kısa saçlı gördüyseniz:

  • Alışverişlerde kazançlısınız.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek işveren pozisyonuna geleceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulur.

Rüyada başka birini kısa saçlı görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada saçını kısacık görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada saçı kısa kestirmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, muradınıza ereceğinize yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düz kısa saç görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçları kısacık kestirmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments