Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek

Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek

Rüyada kısa saçlı olduğunu görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada kısa saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız işlerle vakit geçirin.

Rüyada arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, hastalıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine delalet eder.

Rüyada eşinin saçını kısa görmek ticarette zarar edeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Rüyada kendi saçını kısa kesmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hayattan yana keyif bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saçını kısa kesmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada saçı kısaltmak rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments