Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kısa birini görmek

Rüyada saçı kısa birini görmek

Rüyada saçı kısa birini görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, üzgün ve karamsar olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı kısa birini gördüyseniz:

  • Belli ödemeler veya tahsilatlar da gerçekleştirilebilir.

Rüyada saçı kısa birini görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçımın kısa olduğunu görmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada saçının kısa görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada saçını kısa olduğunu görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kısacık kestirmek para sıkıntısının olmayacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek dik durmaya çalışacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalet eder.

Rüyada saçlarını çok kısa görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments