Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kısa kestirmek

Rüyada saçını kısa kestirmek

Rüyada saçını kısa kestirmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bereketinin artacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, maddi zararının giderileceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalettir.

Rüyada saçını kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kısa saç kestirmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, hedeflere ulaşılacağına, öz güven kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek ağız tadının da kaçacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada saçı kısa kestirmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, keyfinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kısa kestirmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments