Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın kısa olduğunu görmek

Rüyada saçın kısa olduğunu görmek

Rüyada saçın kısa olduğunu görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, esenlik bulacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçın kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Rüyada çok kısa saç görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kısaltmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçları kısaltmak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saçlarını kısa görmek maddi zararlara uğrayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının saçlarını kısa görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalettir.

Rüyada saçını çok kısa görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments