Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yengenin memesini görmek

Rüyada yengenin memesini görmek

Rüyada yengenin memesini görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yengenin memesini gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Rüyada yengenin memesini görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada yengenin hamile olduğunu görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yengenin annesini görmek bir akrabadan hata görüleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet eder.

Rüyada yengenin kardeşini görmek geleceğinin parlak olacağına, hastalıklarından kurtulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Rüyada yengenin elini öpmek bekarlar için evlenmeye, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada memede süt görmek şansının ve bahtının açık olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi memesini görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet eder.

Rüyada memeden süt fışkırmak adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, işlerin de yolunda gideceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments