Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanserli hastalar görmek

Rüyada kanserli hastalar görmek

Rüyada kanserli hastalar görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kanserli hastalar gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Rüyada kendini kanser hastası olarak görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada kanser hastası görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada kanserli hastalar görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kanser hastası olduğunu öğrenmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, ağız tadının kaçacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada kanser hastası birini görmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada kanser hastasının öldüğünü görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada birinin kanser hastası görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kanser hastası görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments