Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin dövüldüğünü görmek

Rüyada başka birinin dövüldüğünü görmek

Rüyada başka birinin dövüldüğünü görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin dövüldüğünü gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada başkalarının uçtuğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine tabir olunur.

Rüyada başka adamla yatmak büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, hayatın yoluna gireceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkalarının evinin yandığını görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada başka birini baba olarak görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir kıtaya gitmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada başka bir yere tayin olmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments