Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada başka bir ilde olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konulardaki istekliliğinizi biraz frenlemenizde fayda var.

Rüyada başka bir ilde olduğunu görmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka ilde olmak tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına işaret eder.

Rüyada başka bir ilde olmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, çok doğru bir yol tutulacağına delalettir.

Rüyada yorgan ilmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ilmek atmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilmek kaçırmak işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine delalettir.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek geri plana düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Rüyada karısını başka erkekle görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments