Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini baba olarak görmek

Rüyada başka birini baba olarak görmek

Rüyada başka birini baba olarak görmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birini baba olarak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda maddi olarak biraz fazla açıldınız.

Rüyada babayı başka kadınla görmek makbul olmayan işler yapacağına, bazı ortak işlere gireceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada babayı başka bir kadınla görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada babasını başka kadınla görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın başka biriyle evlendiğini görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine rivayet eder.

Rüyada başka baba görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birini baba olarak görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine tabir olunur.

Rüyada babasının başka biri olduğunu görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, özlem gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanı başka bir kadınla görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments