Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir yere tayin olmak

Rüyada başka bir yere tayin olmak

Rüyada başka bir yere tayin olmak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kazancının bol olacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir yere tayin olmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Rüyada başka yere tayin olmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada başka bir yere tayininin çıktığını görmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başka yere tayini çıkmak anne baba duası alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka yere tayin olduğunu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka bir yere tayin olmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, iş hayatında atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir şehire tayini çıkmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin tayininin çıktığını görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir şehre tayini çıkmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments