Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka adamla yatmak

Rüyada başka adamla yatmak

Rüyada başka adamla yatmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada başka adamla yatmak gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada başka adamla yatmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada başka bir adamla yatmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada evli adamla yatmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına işaret eder.

Rüyada adamla yatmak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamla yatmak iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada bir adamla yatmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sevdiği birini kırmaya yorulmaktadır.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments