Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süt dişini çekmek

Rüyada süt dişini çekmek

Rüyada süt dişini çekmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bilincin artacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada süt dişini çekmek gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Rüyada süt dişini çekmek içinin de rahat edeceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt dişi çekmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, verimli olacak işler yapacağına yorulur.

Rüyada yılanın dişini çekmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin dişini çekmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kök dişini çekmek problemlerini çözeceğine, kazancın daha da artacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dişini çekmek görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun dişini çekmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada eşinin dişini çekmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments