Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin arasından ip çekmek

Rüyada dişinin arasından ip çekmek

Rüyada dişinin arasından ip çekmek isteklerinin yerine geleceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dişinin arasından ip çekmek gördüyseniz:

  • Olayların olurunu sağlamak için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada dişinin arasından ip çekmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet eder.

Rüyada dişin arasında ip görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada dişinden ip çekmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada iple dişini çekmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş arasında ip görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişin arasından kıl çıkarmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişin arasından saç çıkarmak sorunların ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına inanılır.

Rüyada dişinin arasında et görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments