Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dişini kendi çekmek

Rüyada kendi dişini kendi çekmek

Rüyada kendi dişini kendi çekmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada kendi dişini kendi çekmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilere, akrabalarınıza, ortaklarınıza ya da çalışma arkadaşlarınıza biraz zaman tanımalısınız.

Rüyada kendi dişini kendi çekmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada kafa dişi çekmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üst dişini çekmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada ağrıyan dişi çekmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada arka dişini çekmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dişi çekmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, dertlerin sona ereceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ön dişini çekmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişini eliyle çekmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments