Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş adet kanı görmek

Rüyada kurumuş adet kanı görmek

Rüyada kurumuş adet kanı görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, bahtının güzelleşeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş adet kanı gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, yolunun hep açık olacağına yorulur.

Rüyada temiz adet kanı görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına delalettir.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulur.

Rüyada siyah adet kanı görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, iyilik ve hayır bulacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi adet kanı görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir damla adet kanı görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada yatakta adet kanı görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada adet kanı olmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments