Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birisiyle nişanlanmak

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına işarettir.

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak malında azalmaya, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, karlı ortaklıklara gireceğine inanılır.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine alamet eder.

Rüyada nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birisiyle nişanlanmak aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, refah içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada başka biriyle nişanlanmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada başka birini nişanlanmış görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments