Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini kapalı görmek

Rüyada başka birini kapalı görmek

Rüyada başka birini kapalı görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, statü atlayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Rüyada başka birini kapalı gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada başka birini kapalı görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kapalı bir yerden kaçmak kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yolun kapalı olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Rüyada kendini kapalı bir yerde görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kapalı görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada gözü kapalı araba kullanmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gözü kapalı olmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, sorunlarını çözeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı yerde kalmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments