Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kapalı görmek

Rüyada sevdiğini kapalı görmek

Rüyada sevdiğini kapalı görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kapalı gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğini kapalı görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere kapalı kalmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına rivayet eder.

Rüyada kapalı gelinlik giymek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşı kapalı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet eder.

Rüyada gözleri kapalı yürümek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapalı fermuar görmek strese gireceğine, gergin olacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kadınla evlenmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kuran görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments