Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolun kapalı olduğunu görmek

Rüyada yolun kapalı olduğunu görmek

Rüyada yolun kapalı olduğunu görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, işlerinin yolundan çıkacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolun kapalı olduğunu gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden işler, planlar, ilişkiler veya projler sizi umutlandırıyor ya da en azından pozitif düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kapalı yolu açmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yolun kapalı olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yolu kapalı görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı yol görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işaret eder.

Rüyada karla kapalı yol görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapalı oda görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine işaret eder.

Rüyada kapalı kızı açık görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işaret eder.

Rüyada kapalı televizyon görmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments