Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kapalı bir yerde görmek

Rüyada kendini kapalı bir yerde görmek

Rüyada kendini kapalı bir yerde görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına, şifaya kavuşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada kendini kapalı bir yerde gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada kapalı yerden çıkmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kapalı bir yerde görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalettir.

Rüyada kapalı bir yerden kaçmak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerde kapalı kalmak ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Rüyada kapalı bir yerden çıkmak sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kapalı bir yerden kurtulmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kapalı yerde yüzmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına inanılır.

Rüyada kapalı yerde kalmak tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments