Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine bozuk para vermek

Rüyada başka birine bozuk para vermek

Rüyada başka birine bozuk para vermek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birine bozuk para vermek gördüyseniz:

  • Size söylenecek şeylerden çok yararlanabilirsiniz.

Rüyada başka birine bozuk para vermek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada topraktan bozuk para çıkarmak daha çok önemli başarılara sahip olacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına işarettir.

Rüyada bozuk para sesi duymak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok bozuk para görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada çanta dolusu bozuk para görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bozuk para toplamak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sıkıntı çekeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments