Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk para sesi duymak

Rüyada bozuk para sesi duymak

Rüyada bozuk para sesi duymak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, isteklerini yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para sesi duymak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumak istiyorsanız istikrarsız tavırlardan kaçınmalısınız.

Rüyada bozuk para sesi duymak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada para sesi duymak ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla bozuk para görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazancının ilk önce azalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalet eder.

Rüyada metal bozuk para görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada evde bozuk para toplamak hayırlı terfiler alınacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bozuk para avuçlamak rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yolda bozuk para bulmak işlerinin kapanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, haneden birinin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bozuk para görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments