Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bozuk para görmek

Rüyada çok bozuk para görmek

Rüyada çok bozuk para görmek kısmetinin hep açık olacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, günaha gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok bozuk para gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada babaya bozuk para vermek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Rüyada bozuk para yığını görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada bozuk paraları yerden toplamak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bozuk madeni para görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sudan bozuk para toplamak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada bozuk para dağıtmak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, umutlarının kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurun içinde bozuk para görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına işaret eder.

Rüyada eski bozuk para bulmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments