Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözden kan aktığını görmek

Rüyada gözden kan aktığını görmek

Rüyada gözden kan aktığını görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, alım gücünü yitireceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına işarettir.

Rüyada gözden kan aktığını gördüyseniz:

  • Biraz bilgiç veya çok bilmiş oldunuz.

Rüyada gözden kan aktığını görmek haneden birinin ayrılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada gözden kan akması görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada gözden kan geldiğini görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayatının tamamen altüst olacağına işaret eder.

Rüyada gözden kan gelmek yeni bir haneye sahip olunacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına tabir olunur.

Rüyada gözden akan kan görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada gözden kan görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada gözde kan görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments