Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir yere gitmek

Rüyada başka bir yere gitmek

Rüyada başka bir yere gitmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, borç batağına düşeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada başka bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada bir yerden başka yere gitmek istediği gibi alışverişe gideceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada başka yerlere gitmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet eder.

Rüyada başka yere gitmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına inanılır.

Rüyada bir yerden başka bir yere gitmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına delalettir.

Rüyada başka bir yere gitmek kendi bildiğini okuyacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başka yere taşınmak ufkunun açılacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, haneden birinin ayrılacağına delalettir.

Rüyada başka yere tayin olmak maddi zararın büyük olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka yere tayini çıkmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments