Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka yere taşınmak

Rüyada başka yere taşınmak

Rüyada başka yere taşınmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kararlar alacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada başka yere taşınmak gördüyseniz:

  • Keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada başka bir yere taşınmak bereketin ve karın artacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulmaktadır.

Rüyada başka yere taşınmak gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada başka bir yere taşındığını görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Rüyada bir yerden başka bir yere taşınmak üzüleceğine ve yıkılacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine işaret eder.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre taşınmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada başka memlekete taşınmak isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet eder.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments